Bila si kecil teman

Salam..
Selamat Pagi...
Terasa mcm tak nak pergi keje je pagi tadi..
Sbb jumaat aritu cuti..
bler dah 3 ari cuti..
Tahap kemalasan nak pegi keje mula laa...
Gagahkan jugak pergi..
Sebab fikir bulan depan nak cuti byk hari..

Oklah nak cter...
2 minggu lepas...
En.husband tak dpt teman g wedding member kat putrajaya..
jadi nyer..si kecik nie la jadi mangsa mama..
So,bawak tsaqif teman mama g wedding...:)





Anak yang baik..
cume nyer bler susu tak cukup..
dia mengamuk..huhu..so,
dah pesan kat mommy dia..
next time bagi extra 2 3 botol susu..
Sbb nyer tsaqif kuat minum susu skrg nie...:)
ape2 pun..pengalaman bawak tsaqif g wedding :)
#qualitytime

seindahcerita:tunggu dia besar ckit..baru bawak jenjalan..:)

6 comments:

  1. Hmm.... masa mengamuk tak cukup susu mesti Nieyl dah gelabah kan
    Mommy Tahqif pun satu patut dah tahu Thaqif dan kuat menyusu... tengoklah dah montel kan:)

    ReplyDelete
  2. ok sape mommy ..and sape mama tsaqif ni ..konpius ...
    ai baru folo sini tak catch up lagi .. hihihih

    ReplyDelete
  3. alahai...time mengamuk tu mesti la mamanya susah hati kan...

    ReplyDelete
  4. Comelnya Tahaqif..temankan mama pg kenduri kahwin ya.

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...