Tsaqif semakin bijak

Salam..
Selamat Pagi...
Pagi ni rasa badan letih ckit..
Sbb semalam buat extra keje rumah..
Mop lantai..
Cuci Kain..
Masak..
Tapi yg paling best..malam tadi sgt lena tdur..
Sebab dah letih buat keje rumah..
Memang letak kepala je..Zzzzz..

Arini nak share pasal perkembangan tsaqif..
Smlm mommy tsaqif wassap..
Dia kata tsaqif dah pandai niarap dan pusing balik..
wah!teringat aritu last tinggal ngan mama nieyl dia baru nak niarap..
Tak sabar nak carik free time nak g jumpa tsaqif..

Baru-baru nie mommy tsaqif ada jumpa ngan pakar pemakanan bayi..
ini untuk penambahan ilmu..untuk pemakanan tsaqif tak lama lagi..
Mommy tsaqif sgt excited..
Gambar nie mommy tsaqif anta time tsaqif ikut mommy g opis..
wah..bukan men lagi kecik2 dah p opis yea...
tu tengah kusyuk tgk upin ipin...
kata ayah tsaqif dia dah pandai dah tgk upin ipin nie..
seindahcerita: semoga tsaqif membesar dgn bijak..:)

5 comments:

  1. comelnye iyeeeee..boleh geng ngan qisya la nie,..suke upin ipin..next month jgn lupe ade karnival upin ipin tau..kihkihkih..

    akak nak belikan baby bullet tuh utk qisya dulu tp ade la 2 3 org kate xelok la ape la terus xjd beli...hurmmm, padahal dh berkenan dh..

    ReplyDelete
  2. betul tu nieyl...kalo tgh letih mmg letak kepala je lenaaaa...rase sedap betul tdo kite tuuuu.... rajin ko laa sekali harung semua buat hah....berkilau2 rumah gituuu heheheeheh...

    alahai hensem tsaqif ni nieyl.... tak lama lagi syok laa dah boleh mamam...lagi bertambah2 bam2 laaa..skrang plak cam2 resepi ade...sure excited maknye nak prepare mcm2 jenis puri n bubur....

    ReplyDelete
  3. comelnya tsaqif....dah reti tgk upin dan ipin yea.

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...