Rezeki datang kalau kita usaha

Salam..
Selamat petang semua..
tinjau kat tingkap...nampak mcm mendung je..
Mungkin nak hujan lagi ptg nanti..

Betul kata mereka yang berjaya..
kalau kita berusaha..rezeki itu pasti datang..
Syukur Alhamdulillah..
Allah beri rezeki pada nieyl dalam bisnes part time yg suke2 nie..
Sbnrnyer tak ada la serius sgt buat bisnes online ni..

Tapi bila dapat feedback yang baik..
Alhamdulillah...hari ini bermula rutin pergi ke pejabat pos..hihi..
Walaupun untung tak banyak..
boleh la nieyl isi masa dengan benda2 yg berfaedah kan..
Selain menjadi suri rumahtangga di hari cuti..



Kepada follower-follower nieyl..
yang nak beli gelang pandora nie..
boleh terus pm nieyl kat page nieyl..
Nanti nieyl akan bagi best price..hanya follower blog nieyl :)

Boleh like page nieyl SINI 

seindahcerita: teruskan usahamu wahai hati..

6 comments:

  1. alhamdulillah..all the best dik..;)

    ReplyDelete
  2. Smoga bertambah maju business ☺

    ReplyDelete
  3. pasti ada rezeki kalau kita niaga dgn jujur & ikhlas ni ! mog terus maju jaya yer

    ReplyDelete
  4. Semoga berjaya nieyl. Nak cuci matalah kat page Nieyl

    ReplyDelete
  5. wow Pandora...
    ramai jugak ye jual. and nieyl.
    in shaa Allah aida gi terjah nanti.
    sebab aida ni kemaruk pakai emas!
    but may be boleh beli kan anak-anak dara...

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...