15 October, 2014

Projek Bulan ini

Salam..
Selamat tengah hari..
Masih dlm opis tak g lunch lagi..
tgh usha-usha lazada..
biasa lah mata nie pantang tengok..hehe..

Actually dah lama dah mengidam perabot putih..
Tak nak letak kat ruang tamu sebab..
Ruang tamu konsep moden..
so,dah kebetulan bilik tidur dinding warna hijau..
so, nak naikkan seri bilik tu..
nieyl plan nak tukar satu persatu..
perabut dalam bilik kepada putih..
ha..nampak tak tu..
nak tukar satu persatu..kopak laki den..
haha..tak apa..jgn risau..sendiri nak tukar..
Sendiri punye duit la..:P
kepuasan..

first step nieyl..
tukar table make up..
Insya'Allah bulan depan punye bajet..
nak beli langsir..:)


seindahcerita : suka tengok orang post deco rumah..

7 comments:

  1. umah akak dh sethn dh..gitu je ghopenye..xdeco pun laie..hehe

    cantik2..suke gak kaler putih..;)

    ReplyDelete
  2. Rumah yg tak ada budak kecik atau anak dah besar boleh aje Nieyl
    Kena ada baby memang perabut putih cepat aje jadi berwarna-warni.
    Kena pay more attention

    Cantik putih kan..

    ReplyDelete
  3. huaaaaa,cantiknya kalau dpt cm niiii!

    ReplyDelete
  4. cantik n simple nieyl...kalo dah beli meja makeup tu ko entry kan yeak...tu kene drill kan...adoiii mengamok lagi jiran aku haahahaahah...tapi akak suke, sesuai kalo letak dlm bilik miamija nie...

    betul tu nieyl,semua tu kepuasan..... tgu bonus kang leh la sakan borong heheheheh

    ReplyDelete
  5. alahai cantiknya .... rumah kt pun lapang jer x berdekooo

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)