New Design : pandora's

Salam..
Selamat Pagi...
Maaf ye arini tak berbatik pun..
Arini tema english style haha..
yang penting pink wokey!

Oklah saja nak wat promotion kat sini..hihi
Kalau senang-senang boleh like page nieyl k SINI





Harga masih mampu milik.. :)
cuci-cuci mata yea...

seindahcerita: tak sabar nak tggu barang lazada sampai arini.. :P


7 comments:

  1. Kakak dan anak-anak suka jiddan dgn pandora ni Nieyl..
    Kami beli charm dia aje ganti-ganti.. suka:)

    ps: kakak tak ada Fblah dik..

    ReplyDelete
  2. cantiknye lahai pandoraaaaaa!!!...

    ReplyDelete
  3. buntang mata je lah tgk huhuhu nak beli x mampu ...

    ReplyDelete
  4. cantik tapi kite tak minat sbb suka emas .. hihihi tp klu ade rezeki lebih taks alah beli satu kan

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...