Manja sangat

Salam..
Selamat petang..
petang nie share berita gembira..
Tanggal 21 Oktober iaitu hari selasa..
Nieki kucing kesayangan nieyl..
Selamat beranak..
Anak 2 ekor..tapi satu tak sempat nak selamatkan..
tinggal sekor je..
tapi tak apa lah...sekor pun ok...
skrg nie nieki kena pisah ngan patcy..

ok ini la patcy yang sgt manja..dan suka tidur..hihi..
Kebetulan start selesa ..
asingkan nieki ngan patcy..
Patcy duduk dalam rumah..
mungkin die boring sebab tak ada kawan..
seharian die tidur saje dalam bilik tepi pintu toilet...

rutin die tidur...
bangun makan minum,buang najis..
Sambung tidur balik..hahaha..
Mane la badan tak berat...

Time nie nieyl sibuk depan PC..
Die pun sibuk nak teman...
bukan men lagi duduk atas meja lagi..
bertuah kan...

kalau ari-ari cuti..
kat mana kita baring...kat situ la dia nak baring...
cute gler...nak perhatian...
Apa yang special nyer patcy nie...
bler kita panggil die..die akan terus datang kat kita...

Skrg nie nieyl bela 3 ekor la..
termasuk anak nieki ngan patcy..
nama tak carik lagi..sbb kecik sgt anak nieki tuh...
Xleh nak tgk jantan ke betina..hihihi :)

Patcy ngan nieku die tak dok dalam umah..
Sangkar ada kat luar umah..
biasa nyer ari cuti saja akan bawa die keluar..
masuk rumah...main2 dalam rumah...

Oklah itu je nak cter petang nie..

seindahcerita: bela kucing nie,rumah kena sentiasa kena bersih..




5 comments:

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...