lepak2 kedai mamak

Salam..
Selamat Pagi...
pepagi bukak fb hampir semua status sama...
tentang kenaikan minyak.

kebetulan,smlm tak tengok pun berita..
sbb bizi tlg MIL kat kedai..
so, balik dari kedai tuh niat nak singgah la petronas..
sbb mmg rabu malam nieyl g isi minyak..
untuk khamis jumaat..

Skali pergi.peh!!
beratus panjang gler...
so, nieyl patah balik la..
bukan apa..pada nieyl same je naik ke turun ke..
esok2 kena gak isi minyak yang mahal tuh..
Tapi klu ikutkan jimat lagi la kan isi smlm full..
hihi~ ada ke uolls yang g isi malam tdi?

Oklah lupakan cter minyak..
nieyl nie bukan semua kedai mamak boleh makan masakan nya..
ntah la..sbb mmg btl..x semua masakan dieorang kena pada tekak nie..
Feberet kedai mamak nieyl kat cyberjaya SER ALAMANDA..
mmg kat situ la biasa nyer nieyl klu nak makan roti canai cheeses..
meegi goreng...nasi ayam..

nie menu yang biasa nieyl order selain dari roti canai cheeses..

Kopi ais yang sgt sedap..walaupun time minum nie nekad nak tidur lambat..
tapi tewas..tidur awal jugak..haha..

Oklah nak jenjalan kat blog uolss..
bye

seindahcerita: ramai yang tanya nieyl guna camera apa sbb gambar jelas..

6 comments:

  1. ishh nieyl ni saje tauuuuu.....akak puase ni ...dah le menu2 nieyl sebut ni peberet akak...tgk2 plak ade pic megi goreng...lagi teliur2 laa akak dibuatnyer heheeheheh...tapi dah pesan ngan abg akak pagi tadi balik keje kang tapau capati...akak tingin nak buke capati...tgh diet pun yeak jugak nie...balik kg 4 hari asek makan jek mak akak masak...dah rase bam2 plak hehehehe diet laa sikit dlm 3-4 hari heheeheh....raye haji bedal balik mcm2 kahkahkah....

    ReplyDelete
  2. Kakak sebab pagi semalam nak pergi kerja dah isi jadi malam tadi tak isi dan tak nampaklah org queue mengisi minyak di petrol kisok..

    ReplyDelete
  3. alamanda area mana ni yang? kat pelita tu yer?

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...