kebetulan terjumpa ayda jebat

Salam..
Selamat petang..
mengantuk selepas makan beuno..haha..
Oklah pagi tadi ada bagitahu kan..
time lepak minum kat cafe tymes tuh..
terjumpa siapa..hihi..

Jumpa ayda jebat yang popular dengan drama rindu awak 200%..
walaupun tak ikut sgt cter tu tapi still kenal ok pelakon nyer..
hihi..

Disebabkan kiteorg nie lepak makan minum kat area luar nie..
Jadi sambil sembang2 tuh..
boleh la cuci mata..tengok org shooting..

Lebih kurang 2 jam lepak tuh..ingat nak balik la...
tapi kereta member pulak kena blocking ngan camera2 krew..
tgh shooting..huhu~
tak masuk muke tuan dalam drama tuh pun tak apa la..
janji kereta masuk yea..hahaha...:P

Oklah itu je pun nak share..
maaf yea tak amek pun gambar ngan dia..
walaupun berpeluang..sbb tak suka kacau orang tengah keje..
hihihi..

seindahcerita: art 3D..nanti nak update pasal tuh..

5 comments:

  1. hehehehe.segan lak tetiba nk g amik gambar eh =)

    ReplyDelete
  2. hehe...seksinye dia singkat skirt tu

    ReplyDelete
  3. phewittttt..jmp retis ye..psstt pssttt..zul ariffin ado skali x?..huahuahuahua

    ReplyDelete
  4. wow best tuuu...dpt tgk aksi dieorg belakon....camne shooting kan...akak takpenah plak ade peluang gitu....alaa bukannye ape tingin nak tgk dieorg ckp dialog2 dieorg tu...pastu kene cut2 dek pengarah heheehehe....

    pengalaman berharga gak tu nieyl.....

    ReplyDelete
  5. tgk dr jauh je lah yer.. x dpt bergambar hihihihi

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...