Happy birthday Mak

Salam..
bertemu lagi kita di pagi jumaat yang mendung ni..
2 hari cuti nie..
Dah plan ke nak ke mana...

Oklah nak share majlis birthday mak yang ke-62
buat simple2 je..

kek nie ayah yg g tempah..
nieyl tolong amek aje..

Igtkan kek 1 kg ke 2kg..
Skali dtg kedai..
3kg yea..dah la besar..
X muat dlm peti sejuk..huhu

Tahun nie genap mak 62 tahun..
kalau tengok muka..
Tak nampak pun mcm org umur 62 kan..
hihih

Mak ayah..semoga kalian berbahagia hingga ke Jannah..
walaupun sudah pelbagai dugaan dan ujian kalian tempuhi..

Menu yg menjadi kesukaan anak2,cucu...

kek buah mak buat untuk tetamu yang hadir..

Makanan yang paling cepat abis..
ini lah die..haha...:P

Sebenarnya banyak lagi menu atas meja tuh..
tapi biasa la klu dah tgk makanan sedap2..
camera ntah ke mana....
diri ini dah ke mana..haha..

Selamat Ulangtahun kelahiran mak..
Anje doakan semoga Mak dipanjangkan umur..
Sempat lihat anak anje kelak..
semoga dimurahkan rezeki...
semoga hajat untuk pergi umrah dan haji tertunai kelak..
dah di permudahkan segala urusan..
dan di beri kesihatan yang baik..Aminnn..

seindahcerita: love u mak..

5 comments:

  1. wahhh pandai ayah tempah kek utk mak ye..

    happy birthday mak..semoga pjg umur murah rezeki...dan diberi kesihatan yg baik oleh-NYA..amin3..;)

    ReplyDelete
  2. alhamdullilau
    selamat hari lahir makcik

    ReplyDelete
  3. Selamat ulangtahun buat Mak Nieyl dari kakak juga
    Moga berbahagia dan diberi kesihatan terbaik utk terus mudah beramal-ibadah..

    ReplyDelete
  4. Bestnye ayah rajin nk p tempah kek..sporting je ayah awk...
    Selamat hari lahir makcik..
    btw, salam kenalan:)

    ReplyDelete
  5. wahhh bagus giler ayah tempahkan kek...siap sampai 3 kilo... respek... :D

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...