Tak tahu nak pilih yang mana

Salam..
Selamat pagi...
pagi nie mengantok ckit sbb nyer mlm tdi tdo agak lewat jugak..
dekat pukul 1 baru lena di atas katil..
buat ape??
hihi~tgk cter korea..( bertuah betul)
tulah satu kelemahan diri ini..
kalau dah tgk 1 episode..
maka nyer klu bleh 1 hari nak abiskan..haha~
tapi mmg x mungkin la kan..paling cepat pun 3 ari baru abis..

cter ape?hihi~nanti la nieyl cter..
skrg nie tengah pikir..
corak yg mane rasa nyer yg cantik?





Kawan nieyl yg jual nie...
kata nyer corak batik nie lukisan tangan..
jadi, ada deposit tempahan rm100..
biler dah siap..baru byr lagi rm100..

ok ker ek?
sbb x biasa beli kain yg mahal2 wat baju..
Melainkan beli siap..hihi~itupun bukan duit sendiri..
hahaha~(..nampak x kedekut nya..)

Uolls tolong bagi cadangan..
Thanks yea..

seindahcerita: walaupun drama tapi blh buat air mataku mengalir..

5 comments:

  1. akak beli batik cotton ni jugak. beli corak tengah gambar bawah skali. beli kt instagram RM130 jer

    ni link entry pasal owner TBR tu

    http://alwzbemybaby.blogspot.com/2012/01/penginapan-2-hari-1-malam-di-apartment.html

    ReplyDelete
  2. Semuanya cantiklah Nieyl tapi kalau kakak suruh pilih kakak suka yg bawah sebelah kiri - sweetlah:)

    ReplyDelete
  3. memang rambang mata.. cantik2.. ;)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...