17 September, 2014

Selamat Datang Ahli Baru

Salam..
hye semua...
bagi mereka yang dah lama follow blog nieyl nie..
Die tahu laaa...

Sebelum nie nieyl ada bela seekor kucing parsi..
Nama die NIEKI..warna oren..
Still ada lagi dalam jagaan..
Semakin gemok..hihi~
tapi gambar dia susah sgt nak amek..Pemalu..haha..

Ok hari ini nak kenalkan ahli keluarga yang baru..
Nama dia PATCY..
sekarang nie NIEKI dah ada teman hidup...
Alhamdulillah...NIEKI tidak lagi keseorangan...:)


Semoga NIEKI ngan PATCY hidup bahagia..
Cewahh!

seindahcerita: Perut nieki dah mcm besar..tapi x sure die gemok atau bunting..hihi~

8 comments:

  1. Alololo, cutenya.. Dapat kat kite la nih.. Abisla kena gomol.. Hikhik! Bunting dah kot Nieyl.. tak lama lagi dapat cucu la dia.. ^^,
    Rosmiza Ali Official Blog™

    ReplyDelete
  2. perghh bulu dia mcm karpet..sdpnye pelok hehehe

    ReplyDelete
  3. Selamat berbahagia Nieki & Patcy :)

    ReplyDelete
  4. Gerammmnya tgk si nieki ni..
    Omey sgt!

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)