Sejuk mata memandang

Salam..
Selamat Pagi Semua..
minggu nie xde monday blues..hihi~
Semangat pegi kerja ya..sbb tidak perlu menghadapi isnin..haha..

3 hari bercuti uolss semua ke mana saja..
Ada ke yang balik kampung..
ha..klu shopping mesti ada kan..yela..minggu gaji...

Nieyl 3 hari cuti..
Dok umah aje..sampai satu tahap tuh..terasa kebosanannya..
Tak dapat di bayangkan lah klu tak bekerja satu hari nanti..

Walaupun duduk umah je..
byk benda yg nak di buat nyer..
Salah satu nyer..tengok la hasil deco yg x seberapa nie..

Nieyl letak kan pokok hijau hidup kat atas meja makan..
nampak lain ckit kan..sejuk je..sbb warna hijau....
yg penting Kos nyer hanya RM5..
nieyl just beli vase tuh je RM5..
Pokok tuh nieyl amek kat taman rumah mak..haha~
Batu mmh sedia ada kat rumah..:P

Ada satu lagi benda yang buat nieyl rasa sejuk je hati..
Bler letak gambar anak angkat nieyl yg comey sgt nie..

betul lah kan org kate..bler kita ada anak..
bler balik keje..penat..letih..tgk wajah anak2..
hilang segalanya kepenatan tuh..
Walaupun tsaqif tak duduk ngan nieyl kerap..
tapi Tsaqif selalu dtg rumah..klu tak pun..
nieyl akan ke umah Tsaqif..:)

Alhamdulillah..dengan kehadiran Tsaqif dlm hidup nie..
memberi lebih semangat dlm menempuh hari-hari mendatang...:)
Love u syggg...

seindahcerita: cuba berfikir..perancangan selepas tamat kontrak

9 comments:

  1. 1. Kakak isi guli vase macam itu Nieyl. Buat macam Nieyl pun cantik juga

    2. Comelnya dia Nieyl..

    ReplyDelete
  2. Subhanallah...comey nyer Tsaqif...

    ReplyDelete
  3. xmampu rase akak nak letak tumbuhan idop kat umah...kang xsmp seminggu dh mati..hehe..

    aloh2 chumel sgggttt tsaqif..;)

    ReplyDelete
  4. salam kenal n follow blog pink yang comel ni...hehe

    ReplyDelete
  5. comelnya tsaqif...geram tengok...salam kenal nieyl...

    ReplyDelete
  6. ala.. comelnya tsaqif, ermm suka bela bunga daun camni.. kat opis pun letak.. tp klu kt yg jaga hayatnya x lama uwaaa... geram je tau..

    ReplyDelete
  7. comelnya tsaqif... putih gebu.. :)

    ReplyDelete
  8. same la kite nieyl cuti dok umah ajek heheheeh tapi syok gak..rase ilang penat ...akak pun mcm nieyl dok deco2 umah je...ala akak gantung2 kanvas jek heheeheh...

    nieyl comelnye baby boy ni..sejuk mate tgk rupe die...in sha Allah berkat nieyl tumpahkan kasih sayangkat baby ni moga Allah beri rezeki kat nieyl.....bykkan doa, usaha dan tawakal key dik...

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...