Jamuan Merdekaraya

Salam..
Selamat Pagi Semua...
Semua dah start buat keje harian..
Selamat bekerja..

Rata -rata blog la kan..
yg nieyl singgah nie...setiap entry kebanyakkan nyer mesti ade gambar kan..
Jarang la tgk entry yg kosong..
kalau ada pun 1 2 aje..

yang lain semua penuh ngan gambar..
Same ler ngan owner blog nie hah kan..hih~

Oklah last week pakat unit nak buat potluck..
sempena ape tak tahu la..tapi bos kata hari raya n merdeka..
Pakej la..sbb time raya last month tak sempat nak buat jamuan..
sbb masing2 bizi ngan keje masing2..

Ok ini antara menu-menu yang dapat di sediakan..
seorang bawak 1 menu..
ce teka nieyl bawak ape..hihi~


hihi~biasa la klu yg simple tuh siapa lagi kan..
nieyl bawak roti jala ngan kuah kari..
ha..jgn tanya resepi yea..
sbb MIL yang tlg wat kan..:P
bertuah punya menantu kan..

Kebetulan jamuan tuh buat hari jumaat..
jadi time makan tuh lame la ckit kan..
Petang pulak sebelum nieyl balik keje tuh 4.30..
kiteorang potong kek..

kalau nak tahu,unit nieyl nie..
setahun akan potong kek 2x..
sempena birthday Jan - Jun..
dan Birthday Julai- Dis..
Best kan..

Oklah nanti update lagi..

seindahcerita: kesian budak2 UPSR..paper Sains tunda 30 Sept 2014

3 comments:

  1. Huiyoooo sedapnyeeeee makananannnn..

    Betul la nieyl..akak kan kalau wat entry mesti nak ade gambau..kalau x, rase mcm xlengkap pulak..

    ReplyDelete
  2. Makan free inilah yg best Nieyl - tak payah keluar pejabat cari makan.

    ps: org dewasa buat hal anak tak berdosa jadi mangsa kena duduk periksa lagi.

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...