B.U.N.G.A

Salam..
Selamat Pagi..
arini pun baju tak ade motif batik yea..
theme polkadot pink kuning..
arini sudah khamis..
esok jumaat..
Lusa cuti kembali..banyak syokk ooo.. :P

Sejak2 kena jadi PA Khas nie..
Dah duduk bilik berasingan ngan org..
biasa la klu leh bilik nak wangi..
nak cantik..hihi~

Yela..kdg2 orang nak dtg jumpa bos..
Dok kat ruang menunggu nie..
so, bila bau aromaterapi nie..
relax sikit minda kan...
(next time nieyl update aromaterapi pulak)

Kali nie beli pasu ngan bunga..
nampak la berseri ckit atas meja ku ini..
tak ade lah kosong sgt kan..
Memula plan nak tetak pokok hidup..
biler pikir kerajinan nak menyiram tuh...
tukar fikiran...bler yg mati sudah..senang...hihihi



Ini perkara biasa lah, atas meja wajib ada kalender..
Sebab senang nak tengok cuti umum..
haha..selain memudahkan urusan harian yang melibatkan jadual bos ku...
kalender nieyl tahun nie bermotifkan kereta-kereta spot yang mewah..
walaupun tak dapat milikinya..sekali pandang dapat la berangan kejap...:P

Benda free kan siapa tak nak memang rugi ar...
berangan, angan-angan tu free je..:P

Oklah nanti kita sembang lagi..

seindahcerita: Budak Af yg tersingkir last week tuh dok dekat ngan umah MIL.


8 comments:

  1. Tak salah berangan.. Kena keep on dreaming kalau nak benda tu jadi kenyataan.. ^_^
    Rosmiza Ali Official Blog™

    ReplyDelete
  2. Meja opis akak lg sedih..xde yg menampakkan keperempuanan punye meja pun..hehee

    ReplyDelete
  3. Bila bilik wangi, meja cantik nak kerja pun mood baik Nieyl
    Semangat pun +ve selalu.

    ReplyDelete
  4. rajin akak hias meja..saya punya meja caca marba..tapi memang setuju bab kalendar tu. paling penting nak tengok cuti..hehe

    ReplyDelete
  5. akak pun jenis suka hias meja nieyl...bunga wajib ade penyeri gitu kan...lagpiun bile org dtg tgk bilik kite dieorg anggap kite ni pembersih tgk kemas semacam ajek....

    ReplyDelete
  6. Tak minat bunga...hehehe...x tau kenapa.

    ReplyDelete
  7. wahhh byk geng2 PA ek ...
    rajin2 kemas bilik .... kite pun rasa hepi je dtg kerja kan

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...