Apam Polkadot katanya

Salam...
Selamat Pagi Rabu..
Wah!betapa liat nyer la nak bangun pagi arini..
huhu~cuti 4 ari...nikmat nya....
jangan jeles yea...

Oklah pepagi nie nak share 1 kerajinan di ari cuti..
rajin la sangat kan...

Oklah nie la apam polkadot yg belum di kukus..
Kalau nak tahu nie first time buat nie...haha..
teruja pun ada...
ha..nie la hasilnya...
tak de la comel mane pun..
Tak ade seni btl..haha~
tapi tak apa..masuk perut jugak...
Byk gak dlm dlm 1 bancuhan tuh..
nieyl edar rumah ke rumah (rumah kakak ngan abg)
mane2 yg ade anak tuh kan..
suka la dieorg makan...
Oh ye..dlm tuh nieyl letak jem strawberry..
Sedap...hihi~

Sempat jugak bagi pada MIL ngan FIL..
byk jugak mereka makan...hihi~katanya sedap..
pastu terplan pulak biler adik asben kawen bulan 12 nanti..
pakat nak buat..hihi~dalam 500 - 1000pcs..WOW!

seindahcerita: bila buat sesuatu tu,org suka hilang semua penat..:)

8 comments:

  1. Rajin Nieyl. Kalau tak rajin mana ada masa nak melakar bagai macam tu. Kelak kena buat yg 1000 jenuhlah Nieyl:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu ar..ntah bape jam lak nie..yg sikit nie pun 3 4 jam..hahaha~

      Delete
  2. comelnya nieyl...kalo akak nk tempah utk event apa2 nti boleh pos x?

    ReplyDelete
  3. comelnye apam pokodot tuh..ladybird lagik..hehehe

    ReplyDelete
  4. rajin nya kak nieyl...cantik apa..berseni sungguh

    ReplyDelete
  5. Dulu rajin jugak buat apam ni...siap ambik order beratus2 lagi..tapi skg dah malas sebab renyahnya...huhuhuu...

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...