26 September, 2014

Aduhai..kena perli..

Salam..
Selamat Pagi semua...
Alhamdulillah...pagi jumaat dimulakan dengan majlis tahlil dan Yasin..
semoga diberkati Allah swt..

Pagi nak share..
nieyl nie mmg suke gler2 beli barang on9..
sampai en.husband bising la...
so,disebabkan tak nak kena marah...
setiap lagi beli barang..
kena sorok dlu..haha~

Tapi tu lah kelalaian sendiri jugak..
Akhirnyer terbongkar..haha..
aritu,dah lame la  de beli perfume dior on9..
so,xnak la ckp ngan en.husband..
jadi,sorong la kat belakang frame belakang meja cermin make up..

Skali pagi tapi terkantoi pulak...
en.husband perli mcnie..
"hai..cantik perfume"
haha..

hanya mampu tersengeh aje la..
Setiap kali dia tanya biler beli..haha..
Sampai skrg tak jawab..:P


seindahcerita: arini lunch duduk opis sahaje..

9 comments:

  1. hahaha sama la kita.. nyorok punya nyorok dia dpt hidu jugak..

    ReplyDelete
  2. akak mmg x pandai berahsia sgn husband sbb dia pandai baca kalau sorokkan sesuatu ;p

    ReplyDelete
  3. Nieyl kenalah tanya "abang nai try ke?"
    Wangi kan:)

    ReplyDelete
  4. hehe..agaknya hubby bau wangi lain macam tu yang dia tau

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)