28 August, 2014

Semakin Membesar

Salam..
Selamat Petang semua...
Hari yang sibuk hari ini..
kejap lagi nak turun ke dewan ada perhimpunan bulanan..

Nieyl seusia 8 tahun dah jadi makcik..
Jadi..anak2 buah semua mmg membesar depan mata..
Dan rapat..

Yang nie kira anak buah ke -18






Bila terpandang wajah2 anak buah yg semakin ari semakin membesar nie...
selalu terdetik..kalau la diri ku ini ada anak..Indahnyer..:)

walaubagaimanapun usaha tetap usaha...
rezeki tuh Insya'Allah..
Allah akan beri...:)
menumpang kasih dahulu..:)

seindahcerita: uollss mesti mengitung ari nak cuti kannn...extra cuti lagi tuh :P





6 comments:

  1. ramainye anak buah nieyl..mesti gape umur rapat2 kan semua..hehe..

    usaha dan doa..sentiasa positive..akak doakan semoga smp jugak "rezeki" utk nieyl..insyaAllah..

    ReplyDelete
  2. jangan putus asa dik.. usaha lah selagi boleh..kalau nak berusaha lagi boleh jumpa satu ustaz di Gong Balai.. orang nya last time ada ubatkan adik akak yg tunggu baby for almost 5 years..

    ReplyDelete
  3. Apa pun juga ada hikmahnya Nieyl. Akan tiba masanya adalah rezeki itu.

    Tengok anak-anak comel memang geram kan. Cute sangat!

    ReplyDelete
  4. anak buah ke 18 nieyl???? tekejut akak...ye laa atas2 niely semua dah kawin kan mmg le anak buah ramai kan..seronk mcm tu...meriah rasenye....

    takpe nieyl, bykkan doa key.... sambil tu usaha ke...gi klinik cek... akak sentiasa doakan moga ade rezeki tuk nieyl....

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)