15 August, 2014

Open House Rumah MIL

Salam..
Selamat Pagi..
Pagi yg agak bizi ckit..
Tp tetap nak selit jugak entry pagi nie..hehe~

Last week ari sabtu..
Rumah MIL ada buat open house besar2an jugak la..
Actually tiap2 tahun buat...
Meriah tau... Tahun nie kite share 7-8 buah runah satu lorong la..
Pasang 3 khemah tahun nie..
bayangkan la..orang igt kenduri kawen..hihihi

nieyl bahagian coklat2 nie..peh!mmg laku la..
masalahnyer..baju ku yg cantik lagi molek tuh..
kena coklat..haha~nasib baik la x byk..huhu~
tu yg kena pakai apron biru tuh...hihi..

With kakak-kakak yang join open house..
kalau nak tahu lagi...
Setiap tahun baju kami sama..hehe~
sejak2 join MIL nie..baju kurung dlm almari bertambah2..
mau idak nyer 1 event..1 baju..haha~

Tapi tak apa la boleh pakai time g keje kan..
jimat gak tuh...xyah nak beli kain buat baju byk2 tiap2 bulan..huhuh~

ha..ade 1 lagi kain yg MIL beli tok wedding adik ipar..
tapi x jahit lagi laaa...
hihi~bulan 12 nnt baru pakai yea...:)
Cantikkk...:P

Oklah..nak sambung buat keje...
seminggu nie nak kena control skrin komputer..hahaha~
klu x nanti,kantoi laaa...huhu~

bye2..

seindahcerita: Jumaat time lunch,bank buka ke tutup ek?

5 comments:

  1. memula akak ingat kenduri kawen..tp bile baca..open house..meriah sesgt okayhhh..hehe

    ReplyDelete
  2. kalu sy mai coklat tu jg sy terkam dulu ;-)

    ReplyDelete
  3. wahhhh sedondon gitu... chantek meletop tau...

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)