26 August, 2014

Birthday ke-4

Salam..
Selamat Petang..
baru la ada semangat nak menaip entry..
smlm monday blues..
Tak terbuka pun blog..haha~
teruk btl!

Last week sambut birthday anak buah..
Usianya kini 4 tahun..
Insya'Allah tahun depan nak masuk tadikah..

itula kan..budak lelaki nie..yg die minat boboboi...
Sampai kek pun nak boboboi jugak..

Hidangan yang simple2 untuk tetamu yg hadir..
Ada kentang goreng,roti hotdog..

Mee goreng pun ada sbb majlis start pukul 2.30..

Sandwich telur pun ada..

Birthday boy dah bersiap sedia dah..nak tiup lilin..

Masing2 teruja tengok kek boboboi tuh..

Tengok la ada mcm2 gaya budak2 skrg nie klu di suruh mek gambar..

time nie nyanyi lagi happy birthday...
haha~bising sgt..sampai die nak tutup telinga..
Sbb dia tak suke bising2...

Happy je dia tiup lilin..ramai orang raikan birthday dia..

Kakak ipar ngan mohd..

tetamu pun jiran2..adik beradik je..berkumpul..
jangan heran yea..
kenapa sekeping gambar nieyl pun tak ada..
Sbb aritu kena jadi photographer event nie..hihi~
jadi,kena amek gambar org je banyak..
Oklah sampai sini saje :)

Seindahcerita : suka amek gambar budak..

6 comments:

  1. meriah ... yang paling penting anak2 kita hepi .....

    ReplyDelete
  2. budak² happylah mcm ni nieyl .. bertuah anak buah nieyl tau... hihihi photografi bidang terjunlah ni ...

    ReplyDelete
  3. kemain happy lg die ye...kek boboboi tuh cantik la pulak dlm gambau..hehe

    ReplyDelete
  4. dah lama tak dengra budak2 cerita pasal boboboii..ehhehe

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)