Wanginya..pakai apa? ENCHANTEUR Paris Eau De Toilette

Salam..
Pegi mana aje la..mesti orang kata..
u pakai perfume apa..wangi laa..
mesti mahal kan..
itu la yg sering orang tanya..

kalau tgk gaji nieyl nie..
idak ler mampu nak beli perfume mahal tiap2 bulan kan..
kang tgh bulan makan meggi..haha~xde la gurau aje..

Oklah just nak share je perfume yg nieyl pakai skrg nie..
First sekali,nieyl bukan jenis yg pakai 1 jenis perfume je dlm jangka panjang..
Ha..nieyl akan tukar perfume 1 bulan sekali atau 2 bulan skali..
Maksud nyer pas abis sebotol..nieyl akan beli perfume lain pulak..
wangian yg berbeza..=)

Hari nie nieyl nak share perfume yg nieyl kira sentiasa ada dlm handbeg la..
Enchanteur Paris..
Hari-hari keluar iklan kat Tv3 tuh..
Captivant
campuran indah Jasmine segar dan Apple dan Peach
Adore

Gabungan eksotik Liar Jasmine, Pink Mimosa dan 
Violet ,Lychee, rempah ratus Gula Plum, delima dan Golden Pear.

Belle Amour
 Apple Melon ,Blackcurrant dan Kelopak Pink Rose 
Amon Amie

zesty Lemon Orange,
Red Apple,Pink Peony, Roses dan Putih Magnolias

So,yang nieyl dah pakai Mon Amie, Captivant dan Belle Amour..
dan skrg nie pakai Mon Amie..

Harga mampu milik =)

seindahcerita: One Drop perfume pun best :)

15 comments:

  1. wangi keee..boleh try niehh..ade bau mcm fruity2 soft2 x???..;)

    ReplyDelete
  2. kite ad jual perfume ori reject..hrga lebih murah drp yg dijual di pasaraya tu :-)

    ReplyDelete
  3. best ni... wangi je...

    p/s: terima kasih sudi join. blog ini tersenarai di http://www.mialiana.com/2014/07/senarai-url-blog-6.html

    ReplyDelete
  4. tak pernah lagi cuba perfume brand ni

    ReplyDelete
  5. hehe..perempuan dgn minyk wangi mmg tidak dpt dipisahkan

    ReplyDelete
  6. its really from paris? :o

    singgah sini dari blog mialiana :D

    ReplyDelete
  7. Homaii. Suka sangat perfume. Hilang haritu. Selalu lupa nak beli. hahhahaha

    ReplyDelete
  8. Blogwalking..datang dari Blog Mia..Senarai Blog saya number 80 dari bloglist yg dipostkan oleh MIa...selamat menyambut Ramadhan ;-)

    ReplyDelete
  9. ctk2 cover perfume ni kan..sha xsuka sgt minyak wangi..hihi
    singgah dr blog kak mia
    www.opzzpinky.my

    ReplyDelete
  10. assalamualaikum, irrayyan.com datang singgah dari segmen kak mia..selamat menyambut Ramadhan ;-)

    ReplyDelete
  11. boleh cuba nie.hehe.btw,singgah follow dari senarai sis mialiana :)

    ReplyDelete
  12. baru je pasang niat nak beli.. yg captivant tuh.. wangi sangat eh?? ank cuba la...tambah semangat nak beli , hehe... btw , aisyah follow sini #356

    http://aisyahambris.blogspot.com

    ReplyDelete
  13. Terima kasih infonya gan.
    Lumayan buat nambah wawasan.

    Gema Parfum
    Apa itu eau de toilette.

    ----------

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...