TQ Nuffnang : Rakuten

Salam..
Selamat Malam semua..
Jarang-jarang nak update entry di malam hari nie..

Nak ckp thanks kat nuffnang
smakin baik bagi rezeki kat nieyl.. :)

Uolls nanti klu ternampak iklan pasal rakuten nie..
klik-klik la yea...
Kepada mereka yang tidak tahu pasal Rakuten nie...
Meh nieyl cter ckit..
Rakuten nie tempat shopping online jugak..
sama mcm zalora, lazada..
Rakuten nie ada jual pakaian, alat elektrik, barang kesihatan..
dan mcm-mcm lagi la..
dan skrg nie ada RAYA SALE dari 26 Jun Sehingga 31 July 2014..
Untuk maklumat lanjut..
uolls boleh ke website Rakuten 

seindahcerita: mana2 yg gler shopping on9 blh la jenguk :)

3 comments:

  1. wahhhh mcm2 online shop skng yer...

    ReplyDelete
  2. hat ni jue belum dapat g.. tahniah.. selamat hari raya...

    ReplyDelete
  3. Nieyl,

    Salam Aidilfitri dari lieyalatif & co.

    Pohon maaf zahir dan batin….

    Moga syawal dirai meriah dan diberkati….

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...