Buka Puasa di Papa johns

Salam semua..
Ya Allah..mata nie tak leh nak celik dah nie..
Mengantok nyer..pastu badan mcm x sedap la..
Nak demam pun ada jugak nie...
Sbb dah 3 hari balik umah lewat malam..

Tak cukup tidur...
Kena ambun kat luar tuh..
Oklah nak share pasal buka puasa kat luar..

Last week first time buka kat Papa johns itu pun kebetulan..
Sbb mase shopping kat Jucso dah nak pukul 6 baru la terhengeh2..
nak carik tempat berbuka..Pizza hut penuh,KFC penuh..
last2 nampak papa johns..
Lagipun tak pernah lagi rasa..
So,pergi laaa...






Makan berdua je..total semua dlm rm67-69 cmtu la..
makanan so far ok la..cume service kena lebih pantas je..:)
Sbb agak kelam kabut ckit..
nieyl berbuka ngan air teh air lemon..
wow!pedih perut di buat nyer..

Cadangannya: maybe boleh kot buat mcm SR (secret recepi)
last year berkesempatan buka puasa kat SR..
dieorg sediakan kurma dan air sirap..
Sbelum hantar makanan yang kita order..

seindahcerita: dah dekat nak raya banyak pakai duit..

7 comments:

  1. dah bnyk kali baca org komplen johny ni lambat huhuhuhu...

    ReplyDelete
  2. Salam perkenalan dan salam ramadhan.

    Best juge ye berbuka di papa john

    ReplyDelete
  3. aida x berbuka di luar pun. mr.asben x nak. dia kata nanti kelam kabut nak solat maghrib, dgn anak-anak lagi :-(
    di rumah aje la tahun ni...
    and, aida x pernah try papa john lagi.

    ReplyDelete
  4. akak takpenah rase papa john ni nieyl...tapi selalu nampak.... menarik jugak menunyer....tapi mate ni jahat...kalo ade pizza hut area2 situ sah2 kaki pi pizza hut dulu hahaahahaha....

    akak pulak suke buke ngan air teh o suam...rase lega je perut bile air teh o suammasuk perut....miamija kat rumah takde ais tak sah......

    ReplyDelete
  5. akak x pernah masuk papa john ;)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...