23 June, 2014

Restoran Atap Atap

Salam..
Selamat tengah hari...
Hari ini rasa sangat liat nak bangun g keje tau...
lelagi dalam bilik ada wangian terapi...
Peh!dibuai mimpi..haha~

Oklah last week tak plan nak g mana2 pun..
Sebab poket tak berapa nak penuh..huhu~
tapi kaki nie mengada-ngada nak berjalan jugak..
Jadi g lah lunch kat restoran Atap Atap area giant nilai..

Kebetulan je pun sbb sebelum tuh nak g butik baby..
Theme green :)
Tom yam Udang
Yang nie butter prawn..
Ok la...sedap jgak la..cume masin ckit...
nie paling sedappp!name dia x ingat la..
tapi sos cheese bersama sotong goreng tepung!
meleleh..haha
Air kelapa menjadi pilihan sbb cuaca sgt panas di luar...:)

Total semua xde la mahal sgt pun dalam 30 lebih aje...
makanan pun not bad laa...
blh pegi laggii..

seindahcerita: next entry pasal butik baby lak yea...:)

1 comment:

  1. huwaa..nangisss tgk gmbr!!nak yg kuah cheese tuhhhhh >_<

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)