Putrajaya Flower & Garden Festival 2014 (FLORIA 2014 )

Floria Putrajaya kembali lagi tahun ini..
Kunjungi festival bunga dan taman putrajaya 2014
yang akan berlangsung di Persisiran Tasik Presint 4 Putrajaya.
Bermula 14 - 22 Jun 2014
Isnin - khamis : 9.00 pagi - 10.30 malam
Jumaat - Ahad : 9.00 pagi - 12.00 mlm

Pelbagai aktiviti akan di adakan sepanjang berlangsung festival bunga ini..

Untuk Maklumat Lanjut boleh layari website floria Putrajaya

seindahcerita: selamat bercuti semua :)

7 comments:

  1. floria skrg ni dh ada byrn ye sblm masuk..bwh 7tahun je free

    ReplyDelete
    Replies
    1. klu tahun sebelum2 nie xde lak kena ape2 bayaran..tahun nie pun x pasti selalu nyer klu event2 cmnie free je kak..hmm..

      Delete
  2. nak jalan jalan la.ada tgk kat tv3 hari tu tp tak dengar bila bukanya..maklum le buat kerja sambil buka tv. hihi.
    thanks berkongsi info

    ReplyDelete
    Replies
    1. same ler ngan nieyl nie pun..klu dah masuk je rumah..hmm..2 3 keje dalam 1 masa nak buat kan..huhu~kejap dapur..kejap ruang tamu..hihi~

      Delete
  3. sy dh x larat nk jln..kalau x mesti nk pg tgok..cuci2 mata..hehehe

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...