koleksi RAYA dari Poplook

Salam..
Rasanya sebelum nie pun nieyl penah up jugak pasal poplook nie..
igt lagi tak?klau tak igt boleh Klik Sini

Baru-baru nie poplook lancarkan koleksi RAYA 2014..
Serius cantik2 gak la..
Yg penting harga mampu milik ok..





Baru last week nieyl shopping on9 lagi kat poplook nie..
So far,bila dah pernah beli skali..kita dah boleh agak size badan kita untuk baju online..
Ok nama baju nieyl nie
CURVE Tyra Lace Maxi Dress 
Harga RM 109.00

Banyak lagi baju-baju yang menarik..
Pada nieyl yg best nyer poplook nie..
ada plus size..
ianya tidak menghalang orang berbadan besar untuk bergaya ok..:)

Untuk informasi lanjut mengenai koleksi Hari Raya POPLOOK 2014, sila layari www.poplook.com,
LIKE Facebook POPLOOK, follow Twitter POPLOOK dan ikuti Instagram POPLOOK.
Selamat membeli-belah dan tampil lebih menawan bersama POPLOOK di pagi Syawal kelak.

seindahcerita: bergaya dengan koleksi poplook di hari raya :)

5 comments:

  1. akak penah gak beli baju kat poplook nie...mmg not bad.... cantik2 .... urusan dgn dieorg okey, cepat dan cekap...wauuuu kelas kite promote dik oiii...lehjadi duta hah hahahaahah

    ReplyDelete
  2. cantik²kan baju raya kat pop look rambang mata wehhhh dibuatnya....

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...