13 June, 2014

FILEM : TRANSFORMERS: AGE OF EXTINCTION

Siapa yang tidak tahu akan kehebatan filem Tranformers nie..

Mula di tayangkan pada 2007 dengan tajuk Tranformers
filem ini mendapat sambungan yang sgt hebat.
Sehingga filem ini di sambung dengan tajuk
Tranformers : Revenge of the fallen pada tahun 2009.
Kemudian pada tahun 2011 Tranformers : Dark of the Moon di tayangkan
di seluruh dunia.
Dan Kini ianya kembali lagi.
Tranformers : Age Of Extinction yang dijangka berada di pawagam pada 27 Jun 2014.

Filem ini buat pertama kali nya Shia Labeouf (SAM) tidak menjadi hero.
Setelah 3 filem Tranformers yang berjaya di terajui oleh beliau..
Agak-agak nya best tak tanpa SAM :)

Sinopsi ringkas

Empat tahun setelah film ketiga, pemerintah Amerika Serikat tidak lagi mempercayai Transformer.
 Mereka memburu besar-besaran untuk memusnahkan mereka termasuk Autobot.
Seorang mekanik dan kekasihnya membuat penemuan yang mengarah kepada Autobot,
 Mereka menciptakan Transformer miliknya sendiri,
 tetapi Transformer yang baru  memusnahkan umat manusia

seindahcerita: Tak sabar nak tengok :)

3 comments:

  1. alamak .. dah dekat nak posa sgt tygan tu mesti x sempat nak pg hujung minggu

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)