First Time Buat Cheese Cake

Salam..
Diri nie sebenarnyer tahu makan aje...
lelagi bab cheese Cake nie..
Tahu order je kat Secret Recipe tuh..
Alih-alih..last week buat..haha~
kena buat tok mother's n father's day..
nie untuk mak ayah mertua..
X berapa nak cantik sangat la..
tapi rasa seperti Secret tau..
so,pasni tak yah g secret buat sendiri..haha~

seindahcerita: untuk mak sendiri tak tahu lagi nak buat kek ape..

8 comments:

  1. Alhamdulillah.. cantik sungguh kejadiannya Neiyl walaupun baru pertama kali buatkan :)

    ReplyDelete
  2. tak brape nak cantik sgt ???
    nieyl ~ sgt cantik la, kemas sgt sgt...

    ReplyDelete
  3. wow hebat.mmg nmpk mcm secret.hehehe

    ReplyDelete
  4. ko buat sendiri nieyl...mmg terra la ko dik...ko mmg ade bakat baking2 ni...cantik akak tgk ces kek ko tuh...

    ReplyDelete
  5. mmg cntik tu.kalau dh sedap mcm sr blh niaga la tu.. hihi

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...