Kali pertama merasainya..

Salam Jumaat Semua...
Penghulu segala hari..
Syukur Alhamdulillah..pagi nie cergas kembali..
smlm balik aje umah kena migrain..aduhai..
mata x leh buka..muntah2..
itu kira tahap mmg kena rest..kena tidur...
mlm tadi pun seawal 9 dah Zzzzzz...

Oklah nak share je last week p makan kat pappa rich..
klu ikut niat di ati nak p makan kat red wok tuh..
penuh..hehe~
last2..lepak la makan kat pappa rich bangi nie hah..






Tapi yg paling sedap n best...
:
:
:

seindahcerita: sesekali tekak nie malam2 nak makan ice cream..hehe

                                 





7 comments:

  1. assalamualaikum
    dan salam jumaat
    singgah pagi

    ReplyDelete
  2. wahhhhh menariknyer float tu...

    ReplyDelete
  3. terliur la pulakkkkkkkkk....huaaa...

    ReplyDelete
  4. ak xpernh g la ppa rich.. segan.. xmampu.. hahha

    ReplyDelete
  5. Adeh sedapnye eskrem..papa rich semua makanan die sedap2..suke gie sana..;)

    ReplyDelete
  6. tak pernah makan kat papa rich lagi

    ReplyDelete
  7. meriahnya menu papa rich ni .. siap ada dim sum yang mengiurkan..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...