Pencarian Tudung

Salam..
Selamat Pagi semua..
pagi rabu yg agak mengantuk ckit..
Sbb smlm meeting bisnes sampai kol12 mlm..
now,cube tok besar kan mata..haha

yeay...baju yg nieyl tempah / jahit kat member tuh..
dah pun siap last week g amek...
lgpun kain2 nie dah sebulan jugak la beli nyer..
dalam 2 minggu gak member jahit..
jahit pun ikut turn anta..rmai lagi beratur tuh..
kain yg atas sekali tuh jenis sutera..
nieyl penah ckp kan...kain n baju yg paling mahal penah di beli..
haha~tu jenis sutera rm300 klu x silap nieyl..
dah jadi baju dah..
yg bawah sutera tuh kain cotton vietnam..
Awal tahun 2014 aritu kirim kat kawan..

yg bawah nie pun sama gak..kirim beli kat vietnam..

Tapi tu la masalah nyer...
Bler semua dah siap..
x boleh nak pakai plakkk...
nape??haha~sebab masih x beli lagi tudung yg sesuai ngan baju nie..
wah!bukan main..1 baju 1 tudung yea..diva la sgt ko nieyl..
idak ler...sbnr nyer 3 kain nie..warna2 nie blm pernah ada..
dalam almari baju..haha~sbb tu ar kena carik n beli baru...

Asben. : tu la die..beli kain..beli baju..mesti nak beli tudung baru..

haha~kan dah kena perli.. :P

seindahcerita: kena kumpul lagi 1 ribu..nak beli peti sejuk..:P

6 comments:

  1. sm la kite neiyl...sggp x pakai sbb x jupe tudung yg sesuwaiiiii

    ReplyDelete
  2. Rasenye semua pun sama..kalau tudung xkene ngan baju mng idok ler nk pakai..hehe

    ReplyDelete
  3. baju semua x muat dh memang nk kena tempah ni..cantik corak kain awak dear

    ReplyDelete
  4. Cantiknya coral baju Nieyl tu... akak pun camtu cari tudung dulu ;)

    ReplyDelete
  5. biasanya mesti macam tu.. satu baju satu tudung.. ;)
    tak kisahlah murah ke mahal.. hehehe..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...