Cubaan demi Cubaan

Salam..Selamat pagi...
Orang kata kalau tak cuba tak tahu kan..
Ntah kenapa mood kebelakangan nie asyik nak membaking aje..

So,ari sabtu lepas cuti tuh..
tiba2 ati nie rasa nak cuba buat red velvet..
first tu mmg tgk resepi la..
sbb x reti pun buat kan..

Ini lah hasilnya..
Yg tropping tuh bukan krim tau..
nieyl letak cheese..yumyum la lagii...

Bila dah makan..dah rasa..
hasilnya..kurang manis..n kurang lembut..tapi still ada rasa sedap..
so,klu nak buat..kena lebih kan mane yg kurang tuh..

seindahcerita: Tidak putus asa berdoa untuk MH370

6 comments:

  1. pepagi dah nampak cupcake red velvet pulak tu yummmiiinya..

    ReplyDelete
  2. wahhhh rajinnye adik akak sorang nie...siap buat red velvet lagi hah...akak ni bab2 baking mmg surender...takut sgt2 kek bantat hahaahahah...

    takpe nieyl akak tgk dah cun jadi nie...nanti lepas buat kali kedua ketiga sure dah jadi gebus cantik punye....

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...