Trending : Top Mobile Searches

Salam...
Handphone skrg nie semua dah canggih manggih kan..
skrg nie nak buka apa je dah x perlu nak on PC atau Laptop dah kan..
segala nyer Handphone..
Majoriti dah pakai handphone yg canggih nie..
Oklah..Jom kite tak website apa yang paling Top kita selalu carik..

1. Facebook
'ini ari2 pun dok on9 saja kan'

2. Google
'ha..klu nak carik ape2 je mesti kita akan guna google kan'

3. You Tube
' yang ni klu nak dgr lagu,tgk movie,tgk perkembangan dunia...ni la kita carik kan'
4. Mudah.com
'yg nie pun sama jual beli dengan mudah..disini kita buka kan'
5. Maybank2u
'kebanyakkan rakyat malaysia mmg pengguna maybank2u lelagi gomen,
waktu kemuncak adalah di ari gaji..hihihi'

6. Malaysia Kini
'banyak pasal perkembangan dunia,negara dan semasa'

7. Google translate
'hihi~salah seorang nyer nieyl la..mmg suka guna google translate nie'

8. Yahoo mail
'wow!yahoo mail zaman skolah dlu pakai dah..tapi skrg nie byk pakai gmail'

9.Twitter
'kebanyakkan artis guna twitter dan segelintir je orang biasa guna,
kadang2 buat,tapi x aktif mcm diri ini'

10. Beautifulnara
'salah satu website kegemaran nieyl,lelagi gosip artis u all..wah!mmg meletop!'

6 comments:

  1. salam singgah. cheq pun dah lama tak update twitter. selalu connect IG ke twitter ja. ataupun 4sq ke twitter. hehehehehhehe :D

    ReplyDelete
  2. dlm byk byk tu sy cma suka goggle. fb kureng.
    ciksuami pulak mudah.com

    ReplyDelete
  3. mebenk tu pasti... walopon xde gaji..hhaha

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...