Tak Pernah Pun Naik Bas Express

Salam Semua..
Sihat-sihat semua nye..
Nieyl perut asyik tak sedap aje..
dah 2x ke toilet..hhhmm...

Klu nak tahu..mmg nieyl x penah pun nak tunggu bas Express..
klu g jejauh pun..cian kan..Hmm..
So,aritu teman MIL ngan en.husband g putrajaya sentral.
Sbb anta adik ipar naik bas ke penang..
ikut kan tiket 9.30 mlm..
so,kami pun sampai ler awal ckit..

Tunggu punya tunggu nak tahu bas smpai kol bape??
1.00 pagi..haha~ nieyl dok dlm kete tdooo...
x larat nak tggu sebab nyer esok nyer kena keje..
peh!terbaik la bas oii..lagi tidak menggalakkan diri ku untk naik bas..
nasib baik la en.husband takut naik bas...
jadi,nieyl pun x perlu naik bas..hehe

seindahcerita: kesesakkan lalu lintas menyebabkan bas lewat smpai..

4 comments:

  1. mmg dah cukup lama KA x naik bas apalagi bas ekpress ni.. kdg2 service mcm setakat lepas batuk di tangga aje kan !

    ReplyDelete
  2. Mak aiii lamanye tunggu..kalau setgh jam sejam okayh lg..

    ReplyDelete
  3. beruntungler tak penah .. akak dulu muda2 ituler kenderaannyer... memang susah sangat kalau jadual tak betoi... isyh...

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...