Sekian lama tak pegi Dataran

Salam..
Selamat Pagi..
Hari rabu dah yea..:)

Last week kan kira cuti panjang gak la kan..
Sebab jumaat tu cuti..so,kakak nieyl balik kampung..
hari sabtu mlm tuh..rmai2 pegi main bowling kat alamanda..
kiteorang pegi dlm 3 kereta..

Balik dr main bowling tuh saje la nak lepak kat dataran putrajaya nie..
Ya Allah..serius nieyl dah lame gler x dtg nie..
byk btl perubahan..mmg rmai gler org..






kalau dlu..lepak dataran nie xde wat ape..kosong aje..
tapi sekarang nie serius meriah gler..
suke2..:) anak-anak buah nieyl main moto la..basikal la..buih sabun la..ish..mcm2 ada..

seindahcerita: ini tak ramai lagi..x semua balik kg..:)

6 comments:

  1. Meriah jugak suasana malam disitu ye Nieyl... tak boring kalau ada aktiviti ;)

    ReplyDelete
  2. selalu pegi waktu siang je mlm belum lg..

    ReplyDelete
  3. ramainya org meriah btl, x pernah pg waktu malam

    ReplyDelete
  4. selalu juga ke sini bila g rumah my sister2 kat ptrajaya ni

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...