First try Alhamdulillah

Salam..
Selamat Pagi Selasa Semua..
Alhamdulillah...arini xde nak malas2 g keje..hehe~
sebab tengah semangat nak buat kek..haha..

Projek hari sabtu lepas..
Rainbow cookies..Alhamdulillah..berjaya n sedaappp..
So,semalam dah de orang order dah pun...
tapi hanya sanggup wat di weekend je..
Sbb ia amek masa yg sgt lame..
dalam 4 5 jam jugak la klu x banyak..
amat memerlukan kesabaran yang tinggi...:)

Cerita semalam plak..
balik dr opis terus singgah kedai bahan2 kek nie..
niat di ati nie mmg nak buat rainbow in jar plak..
dah beli dah semua bahan2..skali...
buttercup x beli..hahaha.:P

seindahcerita: hopefully semangat nie kekal la yea..haha

10 comments:

  1. AMBOIII SEDAP NYER..TERTARIK MENARIK NI!

    ReplyDelete
  2. warna warni kek rainbow in jar popular skrgkan... cantiknya gambar dia.. lah nape blh lupe... excited sgt eh...

    ReplyDelete
  3. wow! nieyl..rajinnye....tabik akak...akak bab baking2 ni mmg lemah lutut...hahaahahah...mia dah bising2 ajak buat muffin la cupcake laaa...akak jek malas nie hehehehe

    tapi mmg cantik hasil air tangan nieyl....boleh dah tu amik order kekekeekekek

    ReplyDelete
  4. amboi nampak menjadi tu , msti sedap kan !

    ReplyDelete
  5. good lick teruskan.
    mudah mudahan boeh buat bisnes pulak nti.aamiin

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...