10 February, 2014

First trip Shopping..

Salam..
Selamat Pagi..
wow!isnin..cepatnyer..
So,cuti lepas nieyl bawak mak ngan family kakak g shopping..
pada asal nyer just nak shopping ckit je..
tapi tahu2 la klu dah sampai kan..
mcm2..sekali bayor..huhuhu~ rm200..

Peh! padahal kan nieyl beli barang2 tok diet je..haha~
belum beli barang dapur lagi..hihi..
Tak apa...Insya'Allah this week..second trip shoppinh lak..
kali nie ngan en.husband..nak beli brang keperluan umah plak..hihi~
klu ngan en.husband troli confirm penuh..haha.. ( duit die haha)

seindahcerita: masuk hari ke-4 diet tanpa nasi :)

8 comments:

  1. buat atkin ker? saya dgn kakak pon sama, Alhmdlh mmg nampak hasil...

    sblm bersalin anak ke-2, saya turun dari 90kg-80kg dalam 2 bulan... kali ni, mcm main2 maka nyer masih berat 92kg dari 101kg permulaan ;)

    ReplyDelete
  2. jenjalan singgah sini kejap...
    barang sekarang punya harga memang menakutkan bila berbelanja sekali harung macam tu..
    tak main puluh-puluh dahh rege bile bayo. hehehe..

    ReplyDelete
  3. selamat bershoping & moga berjaya dalam berdiet tu......usaha pasti berjaya....

    ReplyDelete
  4. alamak bestnyer dalam proses diet... barang diet memang mahalkan..

    ReplyDelete
  5. bagusnye... ain xbole la xmkn nasi sehari.. aihh... cmane ntah..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)