Vouchers 30% Discount at Legoland

Salam...
Selamat Pagi Semua..
Rezeki..rezeki...
di pagi jumaat nie kan...
Benda nie da dapat last week lagi..
tapi x dan nieyl nak update..
Adik ipar nieyl dapat voucher bos die kasi..
so,nieyl de la dapat jugak byk jgk la..hihi
tapi ntah bler nak pegi nyer ntah.. :P

sbb nak pegi pun..anak pun xde...
klu de anak blh la jgk bawak kan..
nie berdua ngan en.husband jer..
sape lak nak main..:P

seindahcerita: jom wat contest atau GA jom..hihi

6 comments:

  1. wahhhh dah lama teringin nak ke leogland!

    ReplyDelete
  2. best tu nieyl...lagi2 kalo bawak budak2....lagi2 cuti sekolah nie ....akak pun nak bawak budak2 ni gi legoland tapi diluar waktu cuti sekolah lah sbb ramai yg amat hah kalo gi time cuti sekolah....

    ReplyDelete
  3. Tapi nieyl boleh nak main dalam legoland tu... ada juga utk org dewasa... :)

    ReplyDelete
  4. betul tu
    mcm tak meriah kan bila pi theme park tak da budak budak.
    sbb dorang yg suka sgt pon

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...