Idamanku

Salam..
Selamat Pagi..
Smalam de ckp kan pasal semua benda kena petir kan..
serius dah 2 ari xde semua benda tuh..
dok umah mmg x best laaa...

nak balik umah pun mcm xde seri aje umah tuh...
yela..rutin dah berubah buat sementara waktu..
bayangkan la..

Streamyx rosak kena petir..
tv terbakar kena petir..
monitor komputer pun same...
cable laptop pun same..
aduh..sakit kepala nie pk nak beli...

Xpela..lagipun mmg dah plan da nak beli tv baru..
tuh la mulut nie masin sgt kan..amek kawww...
sekali die kasi... huhu..
So,insya'Allah dapat mase terdekat nie...klu de rezeki..
mmg dah lame aim ngan en.husband nak amek smart tv..
sebab nyer kteorg suami isteri mmg kaki tenet...
Main game..mmg semua nyer la...hihihi
so,Insya'Allah..doa2 kan la yea..
first sekali nak setelkan streamyx dlu..
modem kena beli sebab dah abis warranty TM..:(
Nak beli monitor jugak..sbb nyer byk keje nak buat kat umah...
sebut harga nyer..invois nyer..ish..byk la...pening2...

seindahcerita:setiap manusia ade rezekinyer..x perlu de hasrat dengki k..

4 comments:

  1. betul..tak perlu nak dengki sgt ..kan :)

    ReplyDelete
  2. musim ujan...sn sini dok bengang sbb streamyx rosak

    ReplyDelete
  3. salam, kesiannya tak sangka streamyx boleh disambar juga ya.. last time sy careless letak pc desktop yg my hasben sdg baiki di tepi tingkap, kena kilat n suddenly semua blackout, alhamdulillah sume ok tp hard disk desktop mmg totally rosak.

    ReplyDelete
  4. oh tidak segalanya ye.
    take noted.bahaya kan

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...