25 October, 2013

Nasi Minyak ke Nasi Ayam?

Salam..
selamat pagi jumaat semua..
rindu x update..ari isnin nak update tapi x sihat..
ari selasa lak mc tido je kat umah...
arini baru nak up cter..

minggu sudah..niat di ati nie nak la try wat nasi minyak..
siap tgk resepi lagi nie...
jadi tuh jadi laaa...cume asben kate..
nasi tu dah macam nasik ayam daaa..hehehe~
xpela..janji jadi nasi nyer..bukan jadi bubur kan..

jelatah tuh lak bukan nieyl yg wat..
en.suami yang buat..pandai gak la die...
mak pun cakap sedappp..haha..

Minggu nie xde nak cter ape..
sebab dapur dah start x berasap kembali..hahaha..

seindahcerita: malam balik kg kejap de kenduri

6 comments:

  1. nampak menyelerakan menu awk ;)
    akk pun baru mkn nasik minyak tp beli bukan buat hehe

    ReplyDelete
  2. takpe2...usah lagi biar jadi nasi minyak pulak....usaha tangga kejayaan...:-)

    ReplyDelete
  3. apa2 boleh.janji boleh ngap ;)
    maaf lama tak singgah.huhu

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)