Kerang bakar

Salam..
Selamat Pagi..
pagi nie sgt2 kelam kabut...
sbb lewat sampai opis pagi nie..
jangan di tanye kenapa..
ini lah die akibat tidur lepas makan..hahaha..
next time x leh da wat cmtuh...

Nieyl mmg suke je makan kerang bakar nie..
tapi tgk jugak..kekadang..dieorg bakar kerang sekering-kering nyer..
x berapa sedap laaa...
tapi malam tadi kerang yg nieyl makan mmg sedapp..
bukan sedap ape..die xde la kering smpai kecut tu..
x nikmat la makan cmtuh kan..
nie die basah2 ckit tapi die masak ok..hihi

seindahcerita: tersalah wat invois pagi nie..dah kena wat 2x..ish..

8 comments:

  1. woah...sedap! selalu kalau kat umah buat masak ketuk serai je..hehehe

    ReplyDelete
  2. kerang bakar mmg best. mmg faveret ayu kerang ni..

    ReplyDelete
  3. akak pun suke nieyl...tapi kalo mkn kat luar n akak order kerang bakar mmg akak sorang jek lahap sepinggan tu...abg akak tak suke...sengkak perut mkn haaa dibuatnyer....kerang bakar ni kalo kene dgn sos yg power mmg sedap la jadinyer....sos die yg penting kene sedap kan.....bakar pun kene basah2 gitu tapi masak...baru terangkat....

    ReplyDelete
  4. KA pun suka yg penting sos cicah dier kena sedapkan hehehe.. done clik nuffnag

    ReplyDelete
  5. sodap nyer...tp sy prefer cicah kicap + cili

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...