aduh..sakit nyer lutut

salam..
Selamat Pagi..
jgn tanye dah sarapan ke belum yea..
sbb nyer arini nieyl masih belum sarapan lagi..
terlewat pagi nie nak sarapan..
lagipun x lapar lagi sbb nyer mlm tadi sebelum tdo dah menterdarah burger..
hahaha~jgn tiru gaya hidup ku ini..

k la nak cter nie..
3 4 ari nie..xtau la kat mane silap yea..
bahagian lutut nie terasa lain mcm..
memula just pk esok luse ok la kot..
tapi kira dah seminggu gak laa...
lutut belah kanan nie sakit...
setiap malam asben terpakse sapu minyak panas sebelum tidur..

Semalam pegi Giant beli susu..
tok tulang nie..
asben soh minum...tok penjagaan tulang...
yela..kang sape lak nak wat keje2 umah..siapkan makan pakai die kan..
tulang nie nak pakai lame nie...:P

Seindahcerita: belajar minum susu :)

14 comments:

  1. sy penah bc 1 artikel tu, katanya kalu skt lutut, elakkan mknn / minuman sejuk utk beberapa ketika smpi skt tu hilang

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu la...benda nie sakit x sedar lg..
      mungkin salah letak kaki time tdo ke kan...
      tapi mmg smpai arini still sakit lagi laaa...

      Delete
  2. susu elok..kalau utk tulang, anlene tu mmg dh ok sgt :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeke..tu ar...hopefully sakit lutut nie x serius,,,

      Delete
  3. akak pun suka susu ni .. tp bila beli kene srook... sbb anak pun suka huhuhuhu .... dia kata susu kotak ibu lg sedapp dr susu dia.. haru2

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihihi~mmg pun susu ni sgt sedappp...

      Delete
  4. klu kzu sakit lutut...means..berat ku sudah bertambah..beban dah x tertanggung dek kaki..even sebelah yg rasa..so..me akan mula puasa n cycling..kasi sendi x jammed n toksin semua kuar ikut peluh...in shaa Allah..

    ReplyDelete
  5. kalau x elok, gie klinik k.. nnti try ostematrix utk kalsium.. minum susu pun bagus.. jaga diri k.. akk x nak nieyl sakit..

    ReplyDelete
  6. akak skrg ni mengali sakit lutu n tumit.mungkah perlukan anlene juga...

    ReplyDelete
  7. Kena jaga kesihatan Nieyl... akak susu ni tak boleh masuk ... lain macam jer rasa ... macm akak nak jaga kesihatan akak ni.. kena ganti dengan kalsium jer :)

    ReplyDelete
  8. hope dah okey nieyl...kalo tak ilang2 jugak nanti pi spital tau...kawan akak ni hah baru kene, die ingat bende biase laaa tup2 rupenye ade problem kat lutut..dahkene fisio bagai....ape2 pun jaga diri key....

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...