Wondermilk

Salam..Selamat Pagi Jumaat...
semoga hari ini lebih baik dari semalam..
so,pagi2 nie nieyl nak wat review la ckit pasal kedai kek..
ha..kalau sape2 yg kat area damansara tuh tahu la kot tempat nie..
Ok..actually,nieyl pun x penah lagi menjejakkan kaki kat kedai nie..
jadi nieyl wat review berdasarkan cerita my bff..
sbb die selalu lepak kat sane..

ha..igt lagi x kek hantaran adik ipar nieyl tuh?
klu igt bagus..x igt tuh..xpe..jap tepek gambar tuh..

Ok kek mcm nie mmg la manis nyer..huhu..
jgn de kencing manis..x usah nak makan byk2 k..
jaga kesihatan tuh..

Menurut kate bff.. kedai tu memberi dia inspirasi..
kalau duduk kat kedai tu..membuatkan kita amek gambar non stop..
wow!bunyi nyer mcm hebat je kan..
sbb kata nyer lagi kedai tu lain dr yang lain..
Ini yg membuatkan diri nie x sabar nak ke sane..hihi

Antara contoh-contoh dengan harga sekali..


Petite cupcake 36pcs Goldfinch Collection RM70

Royal Lola Cake RM90

Petite Lola Cake RM45

Bukan sahaja kek, mcm2 lagi makanan ade kat cafe nie...
so,korang boleh la try :)

Dieorang ade 3 Outlet..
Wondermilk Damansara Uptown

41 Jalan SS 21/1A Damansara Utama,
47400 Petaling Jaya, Selangor, Malaysia.
Tel: 03-77258930

Wondermilk Citta Mall

Lot G-48 Citta Mall, Jalan PJU 1A/48, Ara Damansara,
47301 Petaling Jaya, Selangor, Malaysia.
Tel: 03-78317296

Wondermilk Publika Shopping Gallery

7A & 8A Level G2 Publika, Solaris Dutamas, Jalan Dutamas 1,
50480 Kuala Lumpur, Malaysia.
Tel: 03-62111092

Sebelum korang terjah cafe nie..
ape kate korang tinjau2 dlu fb ngan website dieorg..

Fb : wondermilk
website : ilovewondermilk.com

10 comments:

  1. AKAK PUN tau brand ni nieyl...sbb ade member suke beli kek kat sini kalo ade special event mcm besdey ke aniveari ke...mmg cantik2 n cute2 kek die kan ...akak pun tingin nak sambut besdey ke anivesari ke ngan kek nieh....asek2 kek SR ngan BR jek...

    hepi weekend nieyl & family....have a nice weekend....

    ReplyDelete
  2. harga nampak standard tp lawoooo.... bole la nak try kat citta mall tu...

    ReplyDelete
  3. pernah dgr tp sally jarang sgt g Damansara

    ReplyDelete
  4. ** nieyl anak akak name dayyan tau...bukan rayyan....take note okey...

    ReplyDelete
  5. cantik.. nieyla test dlu la.. kalo sedap bgtau..hehe

    ReplyDelete
  6. tgk mcm sedap... tgk rupa pun cantik.. teruja nmpk kan.. ;)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...