Moisturiser Safi

Salam..
Selamat petang..
Jam tepat pukul 3.33 ptg..
Sebelum nie nieyl de share pasal produk2 safi yang nieyl pakaikan..
so,pada yg x terbace tu..boleh bace kat SINI

Sebelum nie nieyl pakai moisturiser..
Brand safi jugak...sari gamat..
selepas muke2 nie jerawat2 semua hilang..
bertukar la kite...hihi
So,now nieyl try set moisturiser siang dan malam..
Moisturiser Siang
Setiap hari, kulit kita terdedah kepada sinar UV yang menyebabkan kulit menjadi gelap.
SAFI BALQIS Perfect 10 Moisturising Krim Siang Hari SPF 15 mengandungi perlindungan UV tambahan yang berkesan mengurangkan kulit gelap.
Moisturiser Malam
Moisturising Night Cream berfungsi sebagai anda tidur untuk membaiki kerosakan kulit yang diperolehi pada siang hari, serta menggiatkan sel kulit mencerahkan proses.

seindahcerita: dengan harapan kulit menjadi lebih putih,licin dan sihat :)

10 comments:

  1. assalamualaikum.. sy follow sini kembali.. owhh guna safi ni ye.. sy guna safi hijau. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wslm...tq follow..yea..pengguna tegar safi katenyer..hihihi :)

      Delete
  2. nnti wat review produk ni yer bagus ke tak !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insya'Allah...sbb nieyl baru je try nie... :) klu dpt kesan yg baik...nieyl wat review yer..:)

      Delete
  3. sy gn safi rania ;-)

    terima kasih krn sudi follow

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh yeke..hihi~xpe..kira adik beradik safi jugak tuh..huhu

      Delete
  4. kita pakai safi jgk.. tp pakai pencuci je.. lagipula xrajin la nak tepek krim semua nie.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. same ar memula mmg pakai pencuci je..tapi lelame...terjebak...:)

      Delete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...