Lunch at Sana'a

Salam..
selamat petang..
dah makan..dah kenyang mate pun..
mula la wat hal..hihihi..

kalau dah bekerja..
mmg jarang2 skali dapat lunch berdua ngan en.husband..
arini dapat lunch ngan en.husband..
pegi makan kat area cyber je..
malas nak g jejauh..

memula plan nak makan ikan bakar kat terminal bas tuh..
bler pk-pk balik mesti dah penuh ngan org..lagipun..
tempat duduk terhad kat terminal tuh...
malas la nak tnggu lame2...
sbb rehat 1 jam je...bukan 2 3 jam...

so,pilih nak makan nasi arab..
sebelum nie mmg dah try beberapa kedai nasi arab kat area cyber tuh..
en.husband x pernah lagi makan kat sana'a nie..
so,nieyl bawak ke sane la tok rasa..
yang nie set mandi chicken..
sbb nieyl x suke sgt lamb nie..
kenyang jgak laaa...

so,korang klu penah makan kat saba..
ape kate try2 la kedai lain plak..hihii~


address:
13-G, LKR Cyberpoint Barat,
Neo Cyber, 63000, Cyberjaya, Selangor

no tel : 03-83191776

10 comments:

  1. wahh makan special kiranya ni tau... nasi arab, akak makan mee goreng mamak jer tadi..

    ReplyDelete
  2. ritu rara buka puasa kat sana.heavennnn~

    ReplyDelete
  3. keje kat cyberjaya ye? sy putrajaya.. berjiran la kita... hihi

    ReplyDelete
  4. xpnh jln2 pn cyber tu haha..walaupon duk putrajaya je

    ReplyDelete
  5. dalam gambar nampak sedap pulak nasi arab ni.. Ros pernah makan sekali je. tapi tak berapa nak makan sangat sebab tak ada kuah kan.. hihihi

    ReplyDelete
  6. pernah makan nasi arab mandy juga.. tp aym nya berbeza skit..
    mkan di melaka.. ok la.. xmampu nak hbiskan..hihi

    ReplyDelete
  7. mmm mggu ni akn ke sn...bloeh la terjah nnt

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...