Review : Satu lagi produk baru

Salam...
selamat pagi semua..
pagi nie nieyl masih lagi berada di opis..
menghabiskan hari sebelum bercuti bermula esok ari..
okla..nieyl just nak share something..
so,mungkin semua dah maklum yg nieyl merupakan..
pemakai Safi Balqis Perfect 10..
So,nieyl nie klu ikutkan bukan la jenis kaki make up..
tapi dengan ade nyer BB Cream keluarkan baru dr Safi..
now, nieyl blh di katekan setiap kali nak kuar umah pasti akan touch up muke ckit..

So,dgn ade nyer BB Cream nie..
Sapuan bedak muke nieyl lebih sekata..selebih mudah laaa..
 Kelebihannya
mampu bertindak sebagai pelembap dan asas solekan..

Biase nyer ade yg klu dah pakai BB cream nie..
mereka x perlu lagi pakai bedak asas..

BB Cream bermaksud Krim Bebas Bernafas..
So,ape lagi cube laaahhh...
X mahal pun dalam rm16.90..
Sebelum nie nieyl pakai BB cream Maybelline..

So,die sebabkan Safi dah pun keluarkan BB krim..
so,nieyl pun bertukar laaa...
So,pagi raya boleh melaram habis..hehe~

seindahcerita: kebosanan melanda diri ini..
















3 comments:

  1. Nak beli jugakla.. Mama aunihumaira pun nak bgaya..hahahah

    ReplyDelete
  2. safi ni produk halalkan, bgslah neiyl tukar...

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...