29 July, 2013

Shopping baju husband

Salam...
selamat pagi..
Hari monday yg sgt blues..
haha..mood keje dah makin kurang...
Syukur Alhamdulillah...
arini dah masuk 20 Ramadhan....
Tinggal beberapa hari saja kite akan di temukan dengan Syawal..

Ari jumaat cuti sempena ngan nuzul Quran..
Lepas berbuka puasa tuh..
pegi la ke JJ..
pada mula nyer nak beli baju nieyl..
bler dah sampai tuh..baju nieyl mmg dah x nmpk da..
nieyl nmpk baju en.husband je...

so,mlm tu shopping baju raya die dlu..
wah~baju lelaki nie mmg nieyl paling suke beli..
sbb nyer byk yg nieyl berkenan..
nie klu de baby lelaki nie..abis la satu butik nieyl beli nie...hihi~
mcm biase la kat JJ nie skrg tgh Sale..Raya...
nieyl dapat beli 3 t-shirt, 1 seluar camel ngan kemeja.
jgn x taw..semua baju2 tuh..harus ikut warna baju nieyl..
haha...jahat x... :P
sedondon kate nyer..

Ari sabtu pagi lak...
keje nieyl kat umah clearkan almari baju en.husband..
keluarkan semua baju2 yg dah x muat tuh..hehe~
nak sedekah kat org..sbb baju2 tu elok lagi...
syg nak buang...lebih baik kite sedekah kat org yg lebih memerlukan..
sbb xde koyak...xde lusuh pun...
sbb x selalu pakai kan...
lepas 6 bulan kwen..semua dah x muat..hehe~
ish2...itu baru almari en.husband..
haha~belum lagi isteri nyer nie...
lagi ar byk...hihi~nak tgk...ha..nnt klu nieyl kemas..
nieyl update yea...hihi~..
seindahcerita: mengantoookkkkk..ZZzzz

7 comments:

  1. wahh bagus ko nieyl...baru 6 bulan kawin dah ade baju tak muat...mmg pandai jaga laki gitu heheheheheheeh...

    ReplyDelete
  2. baju mmg byk..tu pun sentiasa rasa mcm takde baju..hahaha..

    p/s:yeke...sayangnyaa...xdapat jumpa

    ReplyDelete
  3. i pun dh settle shopping tp baju melayu husband ni dia boleh taknak beli plak haih

    ReplyDelete
  4. amboi seronok shopping sakan tu hehehe

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)