| idea gubahan |

Salam...
Selamat Pagi...
setiap kali melangkah masuk kat opis...
otak mula la bekerja sekuat nyer...
sampai kan pukul 11..
kepenatan otak...bermula dengan keletihan mate..
mengantok ( alasan nak tdddoooo )
sampai lak ke umah..
mcm biase rutin sebagai isteri..
ha..nak jadi isteri mithali kan..hihi~
nasib baik la this week en.husband shif petang..
so,balik keje tuh mmg x jumpe laaa...
so,boleh la kemas mengemas sepantas yg mungkin...
lelagi x perlu nak masak...:)

klu x masak seawal jam 6.30 semua keje umah setel..
sapu rumah..
basuh pinggan..
cuci kain..sidai kain...

Lepas tuh boleh la berehat..
Sebelum sambung perah otak mencari idea...
actually, bukan en.husband yg nak kwen yeaaa...
hihihi~ adik ipar (lelaki)nak tunang...
So, adik ipar (perempuan) nak wat hantaran sendiri..
bersama kakak ipar nyer nie...
jimat kos...lagpun,nak promote hasil keje...
lagipun blh asah bakat tuh..hehe~
 nieyl dah dapat beberapa idea dah...
cume nak tambah ape yg patut lagi lah..
mcm nak carik idea nak gubah coklat..
sejadah...ha..cmtuh laaaa...

seindahcerita : blh ker jadi wedding planner nie?

5 comments:

  1. Nurzakiah Hanum:nieyl dah google dah...dapat la sikit idea nak wat mcner....

    ReplyDelete
  2. seronok buat hantaran ni...lagi2 kalau hasilnya org puji..

    ReplyDelete
  3. wahhh dlm diam rupenye adik akak ade bakat terpendam hah....akak ni tangan pengko mmg tak reti gubah2 nie hehehehe...

    ala nieyl cari idea kat google je...berlambak2 keluar kalo search...selamat menggubah key..nanti tunjuk hasilnye tau....

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...