| Nasib baik peti ais kecil aje |

Salam...
Selamat petang semua...
kalu tinjau jam skrg legi 30 minit je nak pulang...
hihi~dalam kepala otak nie pk nak masak ape balik kang...
sbb nyer perut dah berbunyi2 minta makan...haha~

so,petang nie for sure la en.husband xde umah..
sbb g collet barang catering..
sbb arini die off day..kebetulan ade catering...
hihi~so,makan sendiri-sendir laaa...
xleh nak tunggu lame sgt..
sbb nieyl de gastrik..
slalu en.husband soh nieyl makan dlu...
klu die balik lewat...:)

ha..nie ramai ker yg balik mengundi esok nie...
ape2 pun selamat memulakan perjalanan yg jauh...
semoga selamat pulang...
n selamat mengundi...:)

gambar hiasan : pintu penuh ngan fm.. :)

seindahcerita: selamat mengundi.. :)

10 comments:

  1. walaupun peti kecik tp fmnya banyak :D

    ReplyDelete
  2. Peti ais umah akak pun same....penin tgk baanyak2 ni kan hahahahaha

    ReplyDelete
  3. wah!byknya FM Nieyl...penoh dah kat pintu esbok :)

    ReplyDelete
  4. wah fm guitar tu menarik lah nieyl.. akk punya fridge pon dh pnuh FM..kna bli magnetic board ni..

    ReplyDelete
  5. yes, 30 minit before nak punchcard sure fikiran kita ni as ibu da melayang fikir nak masak pe kan? hmmmm ibu oh ibu...
    peti ais aida sib baik da besar. tu pun da penuh di tempek FM...

    ReplyDelete
  6. byknya.dah penuh tu..hihi

    selamat mengundi juga

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...