| Nak amek gambar pun curi-curi |

Salam...
Selamat Pagi Semua...
Sihat-sihat semua?
Alhamdulillah...arini dah pun ari rabu...
kejap kan...mau x kejap..sbb isnin berlalu ngan hepi nyer..haha

K la..mlm td nieyl saje je la..
dok intai si nieki nie...
sbb nieki nie sejak2 beranak nie...
sensitif ckit...panjang dgr bunyi sikit..terjaga...
kgd2 tuh org kate dah berjalan x de bunyi pun..
itu pun tersedar...hihi~

ish!nie nak amek gambar nie smlm punyer la susah...
(..amboi ko nieki..mengalah nak retis lak yea..)
kena amek senyap2..klu x...die wat muke..
tenungan die..peh!tajammm...hihihi..
mcm mama die..haha...
oklah nie de 1 je nieyl dpat amek..
Buat mase skrg nie nieyl x letak lagi name baby-baby tuh...
tggu nant dah 2 bulan baru letak...:)
tgh carik name lagi... (..kelassss ko nieyl..)

seindahcerita: kucing klu mase baby nie..tdoooo aje..hihi

5 comments:

  1. tahniah tahniah....suka tengok anak kucing...comelllll...

    ReplyDelete
  2. suka jugak kucing tapi tak suka bela..huhu

    ReplyDelete
  3. Mesti mcm2 name dah dlm kepale ko kan nieyl....kene cek dulu tu mane jantan mane betina heheheh....

    Akak suke gak tgk cats yg gebus2 ni tp nak bela mmg x sanggup...besar tanggungjawab tu....besar pahala ko nieyl jg haiwan kesayangan nabi nih....

    ReplyDelete
  4. mesti nama dorang glamer2 kan..hehehe

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...