17 May, 2013

| Masih tidak bukak lg n tak pandai berjalan lg|

Salam..
Selamat pagi jumaat...
kawan-kawan semua nyer seronok dpt baby...
yg kite nie seronok dapat cucu anak kucing...
walaupun rmai org2 tua mrh bcoz jaga kucing...
kate mereka if u jaga kucing...u x leh peknen...
wow!sampai cmtuh skali ek...
but for nieyl ngan en.husband...
itu semua kuasa Allah s.w.t
Bukan kah menjaga haiwan jugak itu di kira beribadah...
lelagi kucing nie adalah haiwan kesayangan nabi kita...
xpela..kuatkan semangat...
Terus yakini bahawa segala rezeki itu dtg dari Allah s.w.t
"asyik tdo aje keje 2 ekor nie"
"bler ntah nak bangun"

wlaupun hanya kucing...
rasa x sabar nak tgk mereka membesar dgn sihat...
pandai berjalan...berlari...
see...mama die yg x sabar nak tgk die membesar..
Ade org bertanya...
tak nak jual ker...maaf la..untuk anak nieki first nie...
mungkin tidak kot...uf nieki peknen lg...
insya'Allah...:)

Lepas beranak nie..
Bulu nie aduhai..kembang gler...
rasa nyer dah leh wat penyapu dah..geram aje menengok nyer...
 
nieki ngan baby die akan start rawatan on Julai Insya'Allah...
sbb nieki kena amek vaksin dgn ubat cacing...
baby lak kena amek vaksin (2 bulan)..
semoga mereka semua membesar dgn sihat.. :)
mama sayang suma..:)

seindahcerita: kdg2 bler sedih..suke ckp ngan nieki


8 comments:

  1. geramnya dgn baby kucing..kt umah dah stop dah, tak bagi kucing beranak pinak..sebab dah 16 ekor..hehehe.. syok tgk gelagat dorang..

    ReplyDelete
  2. Ade plak yg ckp gitu yek...x baik lah...tu semua kuasa Allah....

    ReplyDelete
  3. comel....
    biarlah dierang nak cakap aper rezekikan dari allah...

    ReplyDelete
  4. as-salam..
    jom join MINI GA saya hari ni, nak.

    hadiah nya tepung segera red velvet

    http://lobaksusue.blogspot.com/2013/05/qr-mini-giveaway-pertama.html

    ReplyDelete
  5. eee.. comey even KA takut kucing2 ni !

    ReplyDelete
  6. rezeki di tgn Allah nieyl.
    teruskan berdoa...
    and for nieki, tahniah ye hi hi hi...

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)