| semakin giler |

Salam...
Selamat Petang Semua...
Mood malas dah mai dah...
hihi~pantang dpt cuti...hihi~

esok rasa nyer kebanyakkan nyer cuti kan...
tapi x semua jgk yg cuti...
hihi~sbb en.husband nieyl keje esok.. :)
nmpk sgt kan...cuti esok x ke mane..haha

Ok lah tajuk atas tuh bukan main..
wat org tertanye..nape?nieyl semakin gler ker??
hihi~mmg la nieyl agak gler ckit skrg nie...
gler ngan tupperware brand...
hihi~actually..semua nyer drpd Mother In Law nieyl...
hihi~MIL nieyl seorang yg sgt2 gler kumpul tupperware brand..
now..turun dah kat menantu ye nie...hihihi~

Mane idak nyer...
dah 2 bulan berturut2 beli nie...
Insya'Allah..akan berteruskan...
sampai abis semua koleksi tupperware..hihi~
"first skali nieyl beli for frozen"
bler dah gune...mmg nampak tersusun aje dlm peti ais tuh

"nie second time nieyl beli..xde plan lagi nak letak ape dlm tuh"

Dalam kepala nie dok plan dah nie next month nak beli ape plak..hihi~
ish2..perabis duit mmg nieyl no.1...
pening kepala en.husband melayan...hahaha~
nak wat mcner yang...gler bini nyer nie bermusim...
kejap gler handbeg...kejap gler kasut...
kejap gler jalan..kejap gler baju..
kejap gler tudung...haha~

seindahcerita: ha..nieyl beli barang2 kesukaan nieyl semua hasil gaji nieyl tau..
jgn salah faham yea...hihi :P

3 comments:

  1. Dulu kak Nurul pun suka beli tupperware nie,skrg kurang sikit beli,dulu beli klu offer yg byk camtu kak Nurul share2 ngan kwn2,skrg nie kwn yg nak share2 dah xde,tu yg kurang membeli skrg.

    ReplyDelete
  2. haha set tupperware atas yg biru tu i ada. tp tupperware i sume mak i kasik sbb dia pun giler tupperware haha :p

    ReplyDelete
  3. samalah.. tgh mengila jugak ni.. nak order bekas beras kawan offer.. dia siap bg free gift... hahahahaa...

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...